Voor mama's en vrouwen met een drukke planning


Fitter worden zonder je huis ervoor te moeten verlaten? Het kan met mijn 12 weken online fit-challenge! 

Mijn doel hiermee is vooral sporten laagdrempelig maken en de meest voorkomende drempels al op voorhand van tafel te vegen. 


Want als één of meerdere van onderstaande drempels herkenbaar zijn voor jou dan is deze fit-challenge exact wat jij zoekt:


> onregelmatig(e) uurrooster of agenda waardoor je niet gemakkelijk kunt deelnemen aan groepslessen

> geen zin om wekelijks of zelfs meerdere keren per week een oppas te moeten zoeken om te kunnen sporten

> nood aan persoonlijke begeleiding en follow-up maar geen tijd, ruimte, budget, .. voor een personal trainer

> op zoek naar online workouts met een doel voor ogen en met een duidelijke opbouw i.p.v. losse video's zonder samenhang

> zelf geen motivatie om eraan te beginnen en niet goed weten wat gedaan om resultaat te boeken

> je wil graag strakker, sterker en fitter worden maar vindt het een drempel om er je huis voor te moeten verlatenHi, I’m Lena


In de zomer van 2016 stampte ik Activeate uit de grond. Eerst vanuit bijberoep en een jaar later in hoofdberoep. Via Activeate wil ik vrouwen helpen om de fitste versie van zichzelf te zijn zowel fysiek als mentaal.

Hierbij geloof ik in de kracht van sporten als een middel tot een doel.

Het leven draait namelijk niet om sporten en persoonlijke records neerzetten ... Daarom ben ik ook niet het soort sport-coach dat alles inzet op sporten en al de rest moet wijken.

Ik zie het sporten binnen het groter geheel van jouw leven en geloof dat wanneer je een fit lijf hebt, je je ook mentaal fit en sterk zult voelen en dat zult uitstralen in alle andere aspecten van je leven waardoor je gelukkig bent in je eigen lichaam én leven. En da's uiteindelijk waar ik samen met jou voor ga.

Daarnaast ben ik op 07 februari 2019 trotse mama geworden van Lucas. Waardoor ik sindsdien mijn ondernemerschap combineer met de best mogelijke mama zijn voor mijn zoontje zonder mezelf te verliezen in het mama van, vrouw van, zaakvoerder van, ... zijn! Planning en balans zijn key ;)

Wat mag je verwachten?


De meeste workout-programma's start je helemaal individueel.

Het grote nadeel hierbij, is dat niemand weet dat je ermee gestart bent en dat je dus aan niemand verantwoording hoeft af te leggen wanneer je terug stopt.

Denk maar aan alle keren dat je vol goede moed je week of trainingsschema startte maar je het niet kon afwerken omwille van ... tjah "life" 🤷‍♀️😅


Er komt namelijk gemakkelijk eens iets tussen met de kinderen, op het werk, met je partner, ... waardoor je hen allemaal voorrang geeft op je persoonlijke plannen en je dus je afspraak met jezelf annuleert voor een ander waardoor de weken voorbij vliegen zonder dat je de tijd "vindt" om te sporten.


Maar wanneer je samen met een vriendin, je partner, een personal trainer, ... een schema start en samen naar een doel toewerkt heb je iemand buiten jezelf die je opvolgt en de excuses die je voor jezelf goedpraat in twijfel trekt en van tafel veegt. 


Voor velen is het echter heel moeilijk om de agenda's te matchen met een vriend(in), collega, .. om samen te sporten wat alweer een drempel vormt en het opnieuw moeilijk maakt om vol te houden omwille van die verdomde planning.


En ook voor een personal trainer heeft niet iedereen de tijd, het budget, ...


Daarom heb ik deze fit-challenge reeks uitgewerkt zodat je simpelweg van thuis uit (of eender waar eigenlijk) kunt sporten én individueel wordt opgevolgd door mezelf zodat je gemotiveerd blijft doorheen de weken.Dus wanneer je de fit-challenge start, ga je eigenlijk een partnership met mij aan waarbij ik jou als jouw virtuele personal trainer zal begeleiden doorheen jouw traject naar je fitste zelf 🙌

Inhoud pakket

Creëren van een gezond voedingspatroon

Je ontvangt naast 36 gezonde en snelle recept-ideeën ook verschillende informatie-bommetjes waarin ik jou alles leer over koolhydraten, welke voedingsmiddelen het voedzaamst zijn, waarom je vetten nodig hebt en wat het verschil is tussen goede en slechte koolhydraten, ...


Kortom alle info die je nergens duidelijk online terugvindt, stuur ik jou druppelsgewijs door in de vorm van informatie-bommetjes

VIRTUELE PERSONAL TRAINER

Ik geloof persoonlijk niet dat als ik jou een random schema doorstuur, dat je dat ook effectief 12 weken mooi zult opvolgen en helemaal zult voltooien op jezelf.


Niet omdat ik niet in jou geloof, maar omdat het leven nu eenmaal krak is in het voor je voeten gooien van uitdagingen en drempels ;)


Daarom volg ik jou persoonlijk op doorheen jouw traject zodat je voelt dat ik jouw progress track en je gemotiveerd blijft, volhoudt én resultaat boekt!


HOME WORKOUTS

Het programma bestaat uit 3 workouts per week van maximum 15-30 minuten.


Kort en krachtig dus, zodat je het ingepland krijgt zélfs met een drukke agenda.


Naast het sportluik, zoom ik ook in op het mentale luik. Waarin ik tips en opdrachten geef die jou zullen helpen om gemotiveerd te blijven, doelen te stellen (en vooral bereiken),...

PRICING


Hoeveel kost het pakket? Niet onbelangrijk uiteraard ;)


Voor de prijs van 315,00 EUR krijg je gedurende 12 weken 3x een full-workout video, daarnaast volg ik jou persoonlijk op als jouw digitale personal trainer én geef ik jou concrete tips, opdrachten en tricks om een routine op te bouwen, doelen te stellen, excuses weg te werken, ...


Het volledige traject bestaat uit 3 levels van telkens 12 weken waarin je van mij telkens 3 workouts per week ontvangt maar je doorheen de levels ook meer en meer opbouwt en bijleert op vlak van voeding, mindset én beweging


Met als einddoel dat je na het voltooien van level 3 (nu 9 maanden dus) alle tools en informatie ontvangen hebt om voortaan zelfstandig verder te gaan.


Zo leer ik jou in het laatste pakket bijvoorbeeld hoe je je eigen workout-plan kunt opstellen, waar je op moet letten, welke oefeningen je wel of niet moet doen, hoeveel herhalingen, ..


Kortom, voor 3 x 315,00 EUR of omgerekend 105,00 EUR/mnd leer ik jou doorheen een tijdspanne van 9 maanden alles wat je moet weten om nadien op eigen benen te staan en je fit-goals te bereiken 💪

"Steeds pittige workouts, maar oh zo fijn om dit thuis te kunnen doen. Zeker met kleine kinderen. Dank je wel voor de motivatie Lena!"-Melissa W.

"Leuke week achter de rug! Alle trainingen kunnen doen doordat je ze zelf kan inplannen, ideaal dus met een druk werkschema."


-Sophie W.

"Steeds afwisselende workouts en die op muziek vliegen extra snel voorbij. Ik kijk al uit naar mijn volgende training."-Katrien P.