Voor mama's en vrouwen met een drukke planning


Fitter worden zonder je huis ervoor te moeten verlaten? Het kan met mijn 12 weken online fit-challenge! 

Mijn doel hiermee is vooral sporten laagdrempelig maken en de meest voorkomende drempels al op voorhand van tafel te vegen. 


Want als één of meerdere van onderstaande drempels herkenbaar zijn voor jou dan is deze fit-challenge exact wat jij zoekt:


> onregelmatig(e) uurrooster of agenda waardoor je niet gemakkelijk kunt deelnemen aan groepslessen

> geen zin om wekelijks of zelfs meerdere keren per week een oppas te moeten zoeken om te kunnen sporten

> nood aan persoonlijke begeleiding en follow-up maar geen tijd, ruimte, budget, .. voor een personal trainer

> op zoek naar online workouts met een doel voor ogen en met een duidelijke opbouw i.p.v. losse video's zonder samenhang

> zelf geen motivatie om eraan te beginnen en niet goed weten wat gedaan om resultaat te boeken

> je wil graag strakker, sterker en fitter worden maar vindt het een drempel om er je huis voor te moeten verlatenHi, I’m Lena


In de zomer van 2016 stampte ik Activeate uit de grond. Eerst vanuit bijberoep en een jaar later in hoofdberoep. Via Activeate wil ik vrouwen helpen om de fitste versie van zichzelf te zijn zowel fysiek als mentaal.

Hierbij geloof ik in de kracht van sporten als een middel tot een doel.

Het leven draait namelijk niet om sporten en persoonlijke records neerzetten ... Daarom ben ik ook niet het soort sport-coach dat alles inzet op sporten en al de rest moet wijken.

Ik zie het sporten binnen het groter geheel van jouw leven en geloof dat wanneer je een fit lijf hebt, je je ook mentaal fit en sterk zult voelen en dat zult uitstralen in alle andere aspecten van je leven waardoor je gelukkig bent in je eigen lichaam én leven. En da's uiteindelijk waar ik samen met jou voor ga.

Daarnaast ben ik op 07 februari 2019 trotse mama geworden van Lucas. Waardoor ik sindsdien mijn ondernemerschap combineer met de best mogelijke mama zijn voor mijn zoontje zonder mezelf te verliezen in het mama van, vrouw van, zaakvoerder van, ... zijn! Planning en balans zijn key ;)

Wat mag je verwachten?


De meeste workout-programma's start je helemaal individueel.

Het grote nadeel hierbij, is dat niemand weet dat je ermee gestart bent en dat je dus aan niemand verantwoording hoeft af te leggen wanneer je terug stopt.

Denk maar aan alle keren dat je vol goede moed je week of trainingsschema startte maar je het niet kon afwerken omwille van ... tjah "life" 🤷‍♀️😅


Er komt namelijk gemakkelijk eens iets tussen met de kinderen, op het werk, met je partner, ... waardoor je hen allemaal voorrang geeft op je persoonlijke plannen en je dus je afspraak met jezelf annuleert voor een ander waardoor de weken voorbij vliegen zonder dat je de tijd "vindt" om te sporten.


Maar wanneer je samen met een vriendin, je partner, een personal trainer, ... een schema start en samen naar een doel toewerkt heb je iemand buiten jezelf die je opvolgt en de excuses die je voor jezelf goedpraat in twijfel trekt en van tafel veegt. 


Voor velen is het echter heel moeilijk om de agenda's te matchen met een vriend(in), collega, .. om samen te sporten wat alweer een drempel vormt en het opnieuw moeilijk maakt om vol te houden omwille van die verdomde planning.


En ook voor een personal trainer heeft niet iedereen de tijd, het budget, ...


Daarom heb ik deze fit-challenge reeks uitgewerkt zodat je simpelweg van thuis uit (of eender waar eigenlijk) kunt sporten én individueel wordt opgevolgd door mezelf zodat je gemotiveerd blijft doorheen de weken.Dus wanneer je de fit-challenge start, ga je eigenlijk een partnership met mij aan waarbij ik jou als jouw virtuele personal trainer zal begeleiden doorheen jouw traject naar je fitste zelf 🙌

Inhoud pakket

36 RECEPT-IDEEËN

Je ontvang 3x een bundel met telkens 12 recept-ideeën waarmee je aan de slag kunt. Telkens simpele, lekkere én gezonde gerechten waar je niet te veel tijd aan verliest.

VIRTUELE PERSONAL TRAINER

Ik geloof persoonlijk niet dat als ik jou een random schema doorstuur, dat je dat ook effectief 12 weken mooi zult opvolgen en helemaal zult voltooien op jezelf.


Niet omdat ik niet in jou geloof, maar omdat het leven nu eenmaal krak is in het voor je voeten gooien van uitdagingen en drempels ;)


Daarom volg ik jou persoonlijk op doorheen jouw traject zodat je voelt dat ik jouw progress track en je gemotiveerd blijft, volhoudt én resultaat boekt!


HOME WORKOUTS

Het programma bestaat uit 3 workouts per week van maximum 15-30 minuten.


Kort en krachtig dus, zodat je het ingepland krijgt zélfs met een drukke agenda.


Naast het sportluik, zoom ik ook in op het mentale luik. Waarin ik tips en opdrachten geef die jou zullen helpen om gemotiveerd te blijven, doelen te stellen (en vooral bereiken),...

PRICING

Hoeveel kost het pakket? Niet onbelangrijk uiteraard ;)

De standaardprijs voor dit pakket, bedraagt 270,00 EUR.


Maar bij activatie voor 18/01/2020 betaal je slechts 175,00 EUR !!


Hiervoor krijg je gedurende 12 weken 3x full-workout video's per week.


Daarnaast volg ik jou persoonlijk op als jouw digitale personal trainer én geef ik jou concrete tips, opdrachten en tricks om een routine op te bouwen, doelen te stellen, excuses weg te werken, ...


In de toekomst zul je het pakket kunnen uitbreiden met nieuwe pakketten waarin ik jou begeleid naar the next level en waarin we samen verder opbouwen. Met nieuwe full-workout-video's zodat je de nodige afwisseling en uitdaging vindt om het vol te houden!


Deze ben ik momenteel nog volop aan het uitwerken ;)

(dus stay tuned)


Maar starten doen we allemaal bij het begin, met deze eerste online fit-challenge van 12 weken waarin we onze basis leggen voor de toekomst 💪


"momenteel bezig met mijn 12 weken challenge & ik moet zeggen het werk enorm.

vele zware workouts & mij zelf veel moeten motiveren om er weer aan te beginnen maar als ik een momentje rust hebt doe ik de workout en ben ik weer blij dat ik het gedaan heb 💪

ik wil Lena enorm bedanken voor deze optie want naar de sportschool is geen combinatie met mijn zoontje en mijn werk.

ook had ik veel last van hoofdpijn en hierdoor heb ik ook minder tot geen hoofdpijn.

dankjewel lieve Lena 💋"


-Melissa W.

"Leuke week achter de rug! Alle trainingen kunnen doen doordat je ze zelf kan inplannen, ideaal dus met een druk werkschema."-Sophie W.

"Steeds afwisselende workouts en die op muziek vliegen extra snel voorbij. Ik kijk al uit naar mijn volgende training."-Katrien P.

De online fit challenge bestaat uit wekelijks 3 workouts die je via filmpjes in je eigen living kan doen. Het nodige materiaal is beperkt, de workouts zijn afwisselend en uitdagend, maar altijd op 20-25 minuten afgewerkt, waardoor ze effectief makkelijk in te plannen zijn in een druk leven. Lena motiveert en ondersteunt je hierbij ook via berichtjes op Facebook. Na 6 weken merk ik al een duidelijk verschil op vlak van kracht. Aanrader!

-Lise C.

Eerst was ik een beetje onzeker om ermee te starten. Maar de aanmoediging die ik krijg is zo goed en de opvolging is super. Workouts zijn leuk omdat ze telkens afwisselend zijn, vaak met muziek. Wel pittig en beetje moeilijk maar daarvoor krijgt men dan een duwtje in de rug door Lena. Indien een oefening iets te zwaar is dan toont Lena hoe het gemakkelijker kan. Zo kan ik op eigen tempo toch goed de workout doen. En na een maand zie ik al verandering qua conditie. Dus super en Lena is een topdame.

-Marita C.

Altijd leuke en uitdagende oefeningen tijdens de online fitchallenge. Oefeningen worden heel goed uitgelegd en er is ook weinig materiaal nodig om de oefeningen uit te voeren! Toplessen die top uitgelegd worden door Lena!

-Charlotte M.

"De online fit-challenge doet wat het beloofd: thuis volgens je eigen drukke werkschema leuke work-outs kunnen doen, steeds gevarieerd en met de nodige motivatie-berichten tussendoor.... Na een tijdje kun je niet meer zonder ☺️!"-Daphne S.

Course Curriculum

  Let's get you started 🔥
Available in days
days after you enroll
  WEEK 1
Available in days
days after you enroll
  WEEK 2
Available in days
days after you enroll
  WEEK 3
Available in days
days after you enroll
  Week 4
Available in days
days after you enroll
  Week 5
Available in days
days after you enroll
  Week 6
Available in days
days after you enroll
  Week 7
Available in days
days after you enroll
  Week 8
Available in days
days after you enroll
  Week 9
Available in days
days after you enroll
  Week 10
Available in days
days after you enroll
  Week 11
Available in days
days after you enroll
  Week 12
Available in days
days after you enroll